Vaak gestelde vragen

Camperhuur

Hoe veel tijd moet je uittrekken voor je eerste reis naar Nieuw Zeeland?

Ons advies is 5 weken omdat dat onze gemiddelde  camperhuur is. De meeste mensen vinden dit een prettige tijd. Je kunt het land in een 8-vormige rondreis over het Noord- en Zuideiland bereizen om het gemiddelde van ongeveer 5500 km af te leggen en je  hoeft geen hoogtepunten te missen. Je hebt enkele dagen speling om onderweg iets te ondernemen.
Bij een kortere reis moet je je reisroute bekorten en keuzes maken als je niet de hele dag in de auto wil rijden. 
Hoe langer je gaat hoe meer vrijheid je krijgt om ergens te blijven als je het naar je zin hebt en allerlei ontdekkingstochten te maken bv  'gravelroads'  en baaitjes verkennen. Je hebt dan ook tijd voor interessante onderwerpen zoals bijvoorbeeld het bestuderen van vogels en inheemse bomen en planten of activiteiten uitvoeren zoals meerdaagse wandeltochten, golfen, zeilen, zeekayakken enzovoort.

Wat is het voordeel om bij jullie te boeken ipv elders?

Het voordeel is dat we bij de voordeligste camperverhuurders in onze categorie horen met een 'geen verborgen kosten' politiek waarbij alles omtrent de camper inclusief is. We bieden heel veel persoonlijke service van het boeken van de vliegreis , de ophaalservice, B&B bij aankomst en vertrek, het boeken van de ferrieovertocht met korting, tot hulp bij het maken van je persoonlijke reisplan.
We hebbben in 25 jaar veel ervaring opgedaan met het op weg helpen van meer dan 2500 Nederlandse reizigers en zijn daardoor een begrip in Nederland geworden. Alles wordt in het Nederlands met u afgesproken, en we zijn 24 uur bereikbaar als er iets mocht gebeuren met uzelf of de camper wanneer u rondreist, een veilig gevoel. Bovendien kennen we het land op ons duimpje omdat we er zelf wonen.