Extra services

Extra services en de slotnota

De slotnota is een werkdocument voor alle partijen. Zorg ervoor dat alle gegevens die op de slotnota staan kloppen voor u vertrekt. Check zorgvuldig de vluchtnummers/tijden, en alle afspraken en services die u met ons hebt geregeld. Als het niet op de slotnota staat kunnen wij het in Nieuw Zeeland niet voorbereiden.

Vroegboekkorting

Wanneer u uw camper langer dan 6 maanden voor uw vertrekdatum bij  ons boekt en betaalt, in twee termijnen,tegen de dan geldende koers krijgt u van ons een vroegboekkorting van 5 % op de huurprijs. 
 
Hier zijn voorwaarden aan verbonden. Deze zijn:
- u draagt zorg dat binnen 8 dagen na boeking 50 % van het huurbedrag, tegen de dagkoers, op rekening van Vantastik Ventures staat. U draagt zorg dat het openstaande bedrag, uitgedrukt in dollars, tegen de dagkoers, uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de reis op rekening van Vantastik Ventures staat.
 
Dit aanbod geldt tot uiterlijk een half jaar voor aanvang van de huur.
 
Bijvoorbeeld bij vertrek met de camper op 10 december staat 10 juni of eerder het bedrag van de vroegboekkorting op de rekening. Wanneer het bedrag er dan niet opstaat vervalt op 11 juni dus de vroegboekkorting.

Vliegreis Amsterdam- Auckland en terug

Vliegtickets kunt u bij uw reisbureau en on-line op uw computer boeken.  
Goed opletten, dat u bij aankomst in NZ geen meegebrachte etenswaren of ander plantaardig of dierlijk materiaal bij  u hebt. Een vergeten appel kan u duur komen te staan.
 

Start in Rotorua

Omdat Vantastik Ventures in Rotorua is gevestigd vinden wij het prettig om u te ontvangen in Rotorua en vanaf de thuisbasis op weg te helpen. Wij brengen geen kosten in rekening voor vervoer van Auckland naar Rotorua bij de aanvang van de huur.

Na aankomst op Auckland International Airport wordt u persoonlijk door Vantastik Ventures afgehaald en regelrecht per auto naar Rotorua vervoerd. Bed en Breakfast met slaapkamer ensuite kunt u bij ons reserveren voor een zeer concurrend tarief.
De volgende ochtend, na een goede nachtrust en een royaal ontbijt, krijgt u de camper uitgelegd.
 
Wanneer uw camperhuur eindigt in Rotorua zorgt Vantastik Ventures desgewenst voor gratis vervoer naar Auckland op de laatste huurdag. 

Beginnen of eindigen in Auckland of Christchurch

Wanneer u met de camperhuur wilt beginnen of eindigen in Auckland of Christchurch, brengen wij extra kosten in rekening voor het brengen of het ophalen van de camper naar of vanuit Auckland of Christchurch.
 
Brengen of ophalen van de camper naar of vanuit Auckland kost 200 dollar.
Voor het brengen van de camper naar Christchurch door Rein  brengen we 770 dollar in rekening, voor het ophalen 660 dollar.

3 of meerdere personen

Wanneer u besluit dat u met meer dan 2 personen een camper wilt huren overleg dan met ons welke camper het meest geschikt is. Een 3de  persoon kan dan of in het bovenbedje of in een tentje slapen. 
 
Voor elke persoon meer dan 2 rekenen we 15 dollar per dag extra. Daarvoor leveren wij een extra personen pakket inclusief  bovenbedje of tent. Kijk onder inventaris bij extra personen wat er in de pakketten zit. Om met 3 mensen voorin de gordels te kunnen zitten kan de derde persoon niet langer dan 1.70 m zijn. 

Kinderen

Kinderen behoeven veel speciale aandacht bij het reizen met de camper.  Ons voorstel is dan ook dat u vertrekt vanaf thuisbasis Okawa Bay zodat ter plekke eventuele aanpassingen gemaakt kunnen worden. 
 
Per kind vragen wij 15 dollar per dag.  Daarvoor leveren wij een baby,- (0-1 jaar) of kinderpakket (1-4 jaar).
Bij de inventarislijst onder campers kunt u nakijken wat er in het pakket zit.
 
Mocht u vragen en/of verzoeken voor uw kind hebben neem dan contact op met ons.

Graag uw aandacht voor, dat alles wat u met ons hebt afgesproken op de slotnota onder afspraken staat, dan zorgen wij dat het in Nieuw Zeeland voor u klaar staat. 

Gratis reserveren Cook-strait ferry

Voor de oversteek Noord Eiland <> Zuid Eiland biedt Vantastik Ventures aan hun camperhuurders de unieke service deze te boeken tegen de laagste tarieven, die voor NZ-ers beschikbaar zijn.  Deze kunnen alleen vanuit NZ worden geboekt en worden desgewenst in het reispakket opgenomen. Dit kan  vele tientallen dollars op de reissom besparen!
Van 15 december tot 1 februari is het hoogseizoen en aan te raden om vroeg te boeken. Desgewenst kun u de overtochtdata in Nieuw Zeeland veranderen, mits er plaats is.

Gratis kofferservice

Wanneer u de camper terugbrengt naar de thuisbasis, kunt u gratis uw koffers achterlaten op Okawa Bay, zodat u meer ruimte in de camper hebt. 
 


Thuisblijvers noodadres en/of post adres

Geef de thuisblijvers ons adres, voor in geval van  nood. Zorg ervoor dat u aan ons en de achterblijvers uw emailadres en GSM nummer doorgeeft.  Hoewel het tijdverschil van 10 tot 12 uur in geval van nood niet direct van belang is, is het goed daarvan op de hoogte te zijn met het oog op welke tijdstippen wat mogelijk is.  
 
Postadres: Ook kunt u als u langer op reis gaat uw post laten doorsturen naar ons, dan houden wij dit voor u vast. 
C/O       ......... (naam geadresseerde)
30 Okawa Bay Road
RD 4 Mourea
Rotorua 3074
New Zealand
 
Telefoon:
0064 7 36 24 703 of

0064 22 1036789
Goedkoop bellen naar NZ: draai 0900-1444 voor dit nummer.
 De afrekening vindt u terug op uw  tel.rekening. 
 
Mail:
rein@vantastikventures.nl of

rklazes@gmail.comBarbecue (BBQ) huur

Zogenaamde skuttelbraai'- BBQ's met teflon coating zijn voor $50 per huurperiode bij ons te huur. Een gasflesje wordt bijgeleverd.  
Op de officiele campings zijn vaak BBQ-faciliteiten aanwezig.

Bibliotheekje

Vantastik Ventures heeft een (overwegend) Nederlands bibliotheekje opgebouwd in de loop van ons bestaan. Wij willen u hiervan graag laten mee profiteren.
 
Dit bibliotheekje is gehuisvest op Okawa Bay.
Hier kunt u gratis boeken lenen. Na afloop van de reis blijven de boeken achter in de camper. 

Korting voor herhalingshuurders.

Het komt geregeld voor dat mensen zo onder de indruk zijn van Nieuw Zeeland dat ze terug komen en om weer een camper bij ons te huren voor de 2e, 3e,4e of zelfs 5e keer!
 
Omdat we klantentrouw waarderen, doen we dat met een korting van 5 % voor een 2e huur en een korting van 10 % voor een 3e huur. 
Deze kortingen komen bovenop de normale korting van de gratis 21e, 31e, 41e dag en de vroegboekkorting van 5 % als je langer dan een half jaar voor de vertrekdatum boekt.
Zo kan voor herhalingshuurders de korting voor de camperhuur oplopen tot 20 % bij een lange huur.