Toyota HiaceXceL - Een klasse apart

De HiaceXceL is een klasse apart en combineert de voordelen van de Toyota Hiace met verfijningen, die hun oorsprong vinden in suggesties van onze toeristen en de afwerking van een botenbouwer.
Voor extra rijgemak zijn onze HiacExcels op een na allemaal uitgerust met een automatische versnelling.


Omdat het nieuwste model Hiace de voordelen van het voorgaande model nog heeft gesublimeerd hebben wij dit model als uitgangspunt voor onze meest compacte campervan gekozen en HiaceXceL gedoopt.
De wagen heeft een krachtige 2.7L benzinemotor met brandstofinspuiting en kan door het oververmogen van de motor zeer rustig en daarmee economisch worden 
gereden op zowel verharde als onverharde wegen. 
Vanuit de 3-persoonscabine is met een sluipdoor het campergedeelte te bereiken, dat bestaat uit een compleet uitgeruste mooi vormgegeven keuken met een 3 pits gascomfort, automatische 12V koelkast, magnetron op ooghoogte, warm en koud stromend water, een uitschuifbare 'pantry' voor uw boodschappen en alle keukenbenodigdheden.
Achterin een ruime en goed toegankelijke 5 persoons L-vormige zithoek rond de tafel, die vlot omgevormd kan worden tot een zeer royaal bedvlak van 1.5m bij 2.0m. 
Een thermostaat gaskachel houdt de camper ook bij koeler weer lekker warm en werkt overal onder alle omstandigheden. Als de gasfles leeg is staat de volle reservefles erachter. 
De wagen heeft 230V en 12V gelijkstroom, dat met een gescheiden circuit op de hulpaccu werkt. De hulpaccu wordt zowel tijdens het rijden als bij kamperen aan de stroomkabel bijgeladen en kan de startaccu niet be´nvloeden. 
In een onderkastje zit het chemisch toilet, dat voor gebruik zijwaarts naar buiten wordt gereden.
De HiaceXceL biedt zeer veel bergruimte voor de uitgebreide standaardinventaris en voor uw vakantiebagage. Boven in de wagen zijn opbergkastjes over de volle lengte en het geintegreerde baby/kleuterbedje bovenin is geschikt voor opslagdoeleinden. Lange voorwerpen als ski's of vishengels kunnen worden opgeborgen.
De geintegreerde Fiamma luifel biedt een uitbreiding van de woonruimte en bescherming tegen zowel zon als regen. Kampeertafel en vouwstoeltjes completeren het geheel. Niet alleen in de hoge kap, maar ook in twee van de benedenramen zitten insectenhorren.

Klik hier voor een totaaloverzicht van de vier campers »
Klik hier voor de inventarislijst van de Toyota HiaceXceL »

Huurprijs Toyota HiaceXceL

De huurprijs geldt voor 2 personen per dag.
Bij meer dan 2 personen: NZ$ 15 per persoon per dag extra.

sept. - okt. nov. - 14 dec. 15 dec. - febr. maart april
NZ$ 110
NZ$ 170
NZ$ 210
NZ$ 170
NZ$ 110


Dag en nachtindeling van de camper

Ga met de muis over de plattegrond voor meer informatie